€ Euro
  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Verlanglijst (0)

Onze overhemden

The Fiorano Collection.


Available Options

The Perfect White Shirt New
The Perfect White Shirt is een onderdeel van de Fiorano collectie van...
The Perfect White Shirt is een onderdeel van de Fiorano collectie van Punto Italiano. De zakelijke overhemden collectie bestaat uit handgemaakte Italiaanse overhemden. De overhemden hebben een luxe uitstraling en zijn gemaakt van 100% Egyptisch katoen. The Perfect White Shirt is het beste ov..
109,95€
109,95€

Available Options

The Perfect Blue Shirt New
The Perfect Blue Shirt is een onderdeel van de Fiorano collectie van P...
The Perfect Blue Shirt is een onderdeel van de Fiorano collectie van Punto Italiano. De zakelijke overhemden collectie bestaat uit handgemaakte Italiaanse overhemden. De overhemden hebben een luxe uitstraling en zijn gemaakt van 100% Egyptisch katoen. The Perfect White Blue is het beste overhemd..
109,95€
109,95€

Available Options

The Perfect Denim Shirt New
The Perfect Denim Shirt is een onderdeel van de Fiorano collectie van ...
The Perfect Denim Shirt is een onderdeel van de Fiorano collectie van Punto Italiano. De zakelijke overhemden collectie bestaat uit handgemaakte Italiaanse overhemden. De overhemden hebben een luxe uitstraling en zijn gemaakt van 100% Egyptisch katoen. The Perfect Denim Shirt is het beste overhe..
109,95€
109,95€

Available Options

Fiorano Marco New
Punto Italiano fashion collectie biedt een getailleerde ruitjes blouse...
Punto Italiano fashion collectie biedt een getailleerde ruitjes blouse Fiorano Marco met een slim fit voor een verfijnde pasvorm. Fijne stof van zuiver katoen met stevige klassieke kraag Kleur: Wijnrood met witte ruitjes 100% Katoen Duurzame kwaliteit handgemaakt in Italië Verpakt met speld..
89,95€
89,95€

Available Options

Fiorano Monza New
Punto Italiano fashion collectie biedt een getailleerde streepjes blou...
Punto Italiano fashion collectie biedt een getailleerde streepjes blouse Fiorano Monza met een slim fit voor een verfijnde pasvorm. Fijne stof van zuiver katoen met stevige klassieke kraag Kleur: Blauw met witte strepen 100% Katoen Duurzame kwaliteit handgemaakt in Italië Verpakt met spelde..
89,95€
89,95€

Available Options

Punto Italiano fashion collectie biedt een getailleerde ruitjes blouse...
Punto Italiano fashion collectie biedt een getailleerde ruitjes blouse Fiorano Riccardo met een slim fit voor een verfijnde pasvorm. Fijne stof van zuiver katoen met stevige klassieke kraag Kleur: Wit met oranje grijze ruitjes 100% Katoen Duurzame kwaliteit handgemaakt in Italië Verpakt met..
89,95€
89,95€
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6